Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bourne se posunul


ikona
st39.6
 

Lovíte novinky na Twitteru? Ještě pár měsíců zpátky by se to zdálo jako naprosté bláznovství, dneska ale na téhle mikrobloggerské službě najdete spousty významných filmových tvůrců a herců. Nedávno se sem přidal Bay, najdete tu i Abramse, Smithe a desítky dalších velkých hollywoodských jmen. Třeba i Franka Marshalla. Ten o sobě dal po dlouhé době vědět a rovnou přinesl dobrou zprávu všem fanouškům Jasona Bournea: jakožto producent série potvrdil, že na scénáři čtvrtého dílu se horlivě pracuje.

Zároveň dodal, co už dávno víme, tedy že scénář píše George Nolfi (dělal už na Ultimátu) a na režisérský post se opět vrátí Greengrass. Teď ale nemilá část updatu: jestliže se ještě nedávno mluvilo o premiéře v roce 2010, teď už to tak optimisticky nikdo nevidí. Marshall tvrdí, že se dočkáme až v létě 2011. První verze scénáře bude sice připravená už někdy v červnu, ale dát dohromady nějaký pořádný příběh je prý zatraceně těžké. Navíc není radno spěchat, Greengrass už má na příští rok připravené They Marched Into Sunlight a nemá smysl se nějak honit. Na Bournea si velmi rádi počkáme.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace