Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bondovské drby


ikona
Mr. Hlad
James Bond
 

Tak Quantum of Solace máme za sebou, nový styl Jamese Bonda se divákům evidentně líbí a je čas začít chystat další díl. Než se dozvíme něco oficiálního, bude to ještě chvilku trvat, to ale neznamená, že se nezačaly objevovat novinky o tom, kdo by měl novou akci agenta s povolením zabíjet natáčet a kdo by mu měl zahřívat postel. Vezmeme to tedy postupně. Marc Forster s díky režii dalšího dílu odmítl, ale zdá se, že producenti mají zájem o to, aby James Bond byl stále více osobnější a reálnější. Jako Jason Bourne. Je tedy logické, že se začíná šeptat o Tony Gilroyovi, který napsal scénáře ke všem třem filmům s agentem, jenž má problémy s pamětí, a navíc se mu daří i jako režisérovi. Michael Clayton byla hodně zajímavá podívaná, avšak s akcí Gilroy nemá ani ty nejmenší zkušenosti. A navíc se nechal nedávno slyšet, že 007 ho zas až tak moc nezajímá. Uvidíme, jaký bude u potenciální nabídky k režii přiložený šek.

Co se týče role bondgirl, nedávno jsme psali, že zájem má Angelina Jolie. A nejen ona, protože se snem být bondovou spoluhráčkou se svěřila i Kim Kardashian. Kdo to je? Nikdo podstatný. Modelka, rádobyherečka (Disaster Movie není film) a hvězda domácího erotického videa. Je sice hezké, že od dětství sní o tom, že si zahraje bondgirl, ale pokud bych si měl vsadit, jestli bude Danielu Craigovi dělat křoví ona nebo Philip Seymour Hoffman, vsadil bych na držitele Oscara.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace