Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok Jedna slušně


ikona
st39.6
 

Michael Cera a Jack Black v komedii, odehrávající se ve dva tisíce let vzdálené minulosti. Když se pod něco takového podepíše producent Judd Apatow, máme celkem solidní jistotu dobré zábavy. Tedy alespoň tak dlouho, dokud se bude na každém kroku fuckovat a hlavní dvojka verbálně zlikviduje alespoň polovinu biblických postav. Právě tomu ale nakonec hrozí nebezpečí - poté, co MPAA Rok Jedna orazítkovala čerstvým eRkem, se Apatow rozhodl mírně předraženou komedii nechat přestřihat na pouhé PG-13. Je dost možné, že to bylo kvůli tlaku Sony, čemuž by se nedalo divit, protože si film zatím moc pozornosti neutrhl a přitom do něj nateklo přes sedmdesát mílí.

Nebo to bylo jen pár scén, které na vyznění celého filmu nic nezmění a v MPAA se nelíbily jen z trucu. I to se může stát. S dva měsíce vzdálenou premiérou má Sony ještě dost času na pořádnou propagaci, každopádně Rok Jedna zatím vypadá jako jeden z těch filmů, který každý divák poctivě přehlédne a v kinech tak propadne. Je celkem jasné, že hlavně kvůli tomu oněch pár scén / vulgarit padlo ve střižně do koše, Apatowova reputace zlatého chlapce by totiž mohla jít do háje, kdyby se Roku Jedna nezadařilo (právě eRko by úspěchu v kinech nemuselo dvakrát pomoct). Pokud fandíte sprosté mluvě a nevadí vám nějaké ty vulgarity, na Blu-rayi a DVD se jistě dočkáte - skoro všechny filmy z produkce Appatowa zatím vyšly v unrated edici a Rok Jedna jistě nebude výjimkou.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace