Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reeves opět ve vesmíru


ikona
Mr. Hlad
keanu reeves
 

Keanu Reeves příliš dobrý herec není, ale většinou si vybírá scénáře, kde může nechat vyniknout svou kamennou tvář a ani moc nevadí, že jeho mimické svaly si berou velmi častou a velmi dlouhou dovolenou. Když si zahrál mimozemšťana Klaatu v Den, kdy se Země zastavila, bylo to fajn, ale Reeves podle všeho science fiction stále nemá dost.

Nejspíš si totiž zahraje hlavní roli v chystaném romantickém dramatu Passangers. Děj se má odehrávat na obři vesmírné lodi, jež je nacpaná spícími kolonisty, kteří míří k daleké planetě, na níž by měli zbudovat něco, čemu se říká civilizace. Desítky let ve vesmíru mají teoreticky přečkat v hybernaci, avšak něco se pokazí a jeden z pasažérů se probudí o devadesát let dříve. Když mu dojde, že jediné, co ho čeká, je smrt v hlubokém vesmíru, rozhodne se vzbudit jakousi půvabnou ženu, která by mu čekání na zubatou zkrátila. Keanu Reeves by měl nejen hrát hlavní roli, ale podepsat by se měl i pod produkci. Na scénáři momentálně pracuje debutující Jon Spaihts. Uvidíme, jestli jeho dílo bude ubrečenou romancí, variací na Fontánu nebo něčím úplně jiným a třeba i originálním.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace