Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kolosální kolosové


ikona
Mr. Hlad
adaptace
 

Adaptace počítačových her jsou nejspíš prokleté. Zatím se nenašel režisér, který by dokázal vzít něco, co hráči milují, a udělat z toho film, který budou milovat i filmoví fanoušci. Za nejlepší adaptaci hry je tak dodnes považován Mortal Kombat, jehož příběh vymysleli tvůrci nejspíš někde cestou z hospody a jediné, o co ve hře/filmu jde, jsou bitky. Všechno, co mělo vyšší ambice, propadlo, protože buď se filmaři vydali vlastní cestou, na kterou nebyl nikdo zvědavý, nebo to zkrátka pohnojili jako u Maxe Paynea.

Přesto není konec. Jerry Bruckheimer vypustí příští rok do kin Prince of Persia, Gore Verbinski potvrdil, že pracuje na Bioshocku a Sony Pictures koupila práva na konzolovou pecku Shadow of the Colossus. Hráči i kritiky milovaná hra, ve které hrdina jezdí na koni po vyprahlé zemi a likviduje skutečně gigantická monstra, mi popravdě pod kůži moc nevlezla, ale protože kolega K0c0ur tvrdí, že je geniální, budu to tvrdit také. Scénář píše Justin Marks, jenž pracuje i na nové verzi 20 000 mil pod mořem a produkci zajistí Kevin Misher (Král Škorpión, Veřejní nepřátelé).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace