Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Veselé velikonoce. Jeďte opatrně!


ikona
Mr. Hlad
velikonoce
 

 Velikonoční svátky tu jsou už za pár dní a každá dívka či žena už jistě trénuje své pozadí, aby vydrželo nápor úderů. Děti se těší na vajíčka, dospělí chlapi na slivovici a supermarkety na vyšší tržby z prodeje beránků a půlmetrových čokoládových zajíců. Zkrátka další veselý svátek. Na rozdíl od vánočních filmů, ve kterých obvykle běhá obézní Tim Allen, těch velikonočních moc není.

Illumination Entertainment to ale hodlá změnit. Hlavním hrdinou jejich chystané komedie I Hop bude obyčejná nicka a flákač, který cestou domů v noci srazí na silnici velikonočního zajíce a zlomí mu packu. A hrdina, který dosud neměl žádné problémy a se svým bezvýznamným životem byl naprosto spokojený, se teď musí velmi rychle zacvičit v roznášení vajec a nahradit symbol Velikonoc. Zní to ÚPLNĚ stejně jako první Santa Claus a nejspíš to takové nakonec i bude. Na druhou stranu pokud by si hlavního hrdinu zahrál třeba Jack Black a scénáristé Cinco Paul a Ken Daurio by do příběhu přihodili kapku cynismu, nemuselo by to být zlé.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace