Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co s Venomem?


ikona
st39.6
 

Je to otázka, která netrápí jen fanoušky, teď se s ní budou muset vypořádat i scénáristé: jak bude fungovat komiksová adaptace, v jejímž čele stojí záporák? Nestává se tak často, aby film o superhrdinech stál na netvorovi, přesně takový ale Venom bude. Možná na něj vzpomínáte ze třetího Spider-mana, ta potvora to prostě nemá v hlavě v pořádku. Což o to, do kina naláká hodně lidí, ten černý sliz z vesmíru totiž vypadá zatraceně dobře a Venom umí nakopávat zadky jako nikdo, ale zatímco v trailerech z něj všichni určitě budeme odvaření, film samotný může stát za houbelec. Stačí vzpomenout na takovou Catwoman - pro režiséra i scénáristu nikdy není lehké získat sympatie diváků na stranu antihrdiny.

Sony každopádně na Venoma vlastní práva a ve studiu by museli sedět blázni, aby jich nevyužili. Že se Venom dostane na plátna ve svém vlastním spin-offu, už víme celkem dlouho, teprve teď se ale začíná pracovat na prvních verzích scénáře. Dělají na něm Rhett Reese a Paul Wernick, kteří zároveň píšou Zombieland. Nic jiného se o filmu neví, každopádně je dobré vědět, že se něco začalo dít. Jaký ale Venom bude, vzlášť když na scénáři pracují nezkušení scénáristé? Zkuste pospekulovat v komentářích.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace