Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jedna, dvě, Freddy jde...


ikona
Mr. Hlad
freddy krueger
 

Michael Meyers? Máme. Leatherface? Hotovo. Jason Voorhees? Taky. Pinehead? Snad časem. Nejslavnější filmové hororové ikony se už zkrátka remaklu dočkaly, případně v blízké budoucnosti dočkají, ale Noční můra v Elm Street to má trošku těžší než například nový Halloween nebo Pátek třináctého. Ne že by šlo o filozoficky hodnotnější dílo, které by na režiséra kladlo výrazně vyšší nároky, ale je tu jedna věc, díky které se tahle série od konkurence liší. Freddy Krueger.

Na rozdíl od ostatních slavných filmových vrahů je totiž tenhle upálený prznič dětí, jenž ve snech likviduje své oběti s pomocí smrtící rukavice a osobitě brutálního humoru neodmyslitelně spojován s jedním jediným hercem. Robert Englund dal Freddymu tvář, styl i davy fanoušků, takže Samuel Bayer, jenž na duben příštího roku chystá novou verzi, nemohl sáhnout po libovolném dvoumetrovém kaskadérovi, jako to udělali režiséři nového Pátku třináctého nebo Halloweenu. Noční můra v Elm Street potřebuje HERCE. A teď ho nejspíš má. Už před nějakou dobou se šířila fáma, že Kruegera si zahraje Jackie Earl Haley, ale teď se zdá, že se ledy skutečně pohnuly. A pokud by někdo během příštích několika týdnů nepřišel na to, jak Roberta Englunda omladit o dvacet let, jde asi o nejlepší volbu. Haley je výborný herec a ve Strážcích ukázal, že bez problémů utáhne i roli, kde nemůže používat mimické svaly, takže vrah s ohořelou tváří by mu problémy dělat neměl. Hlavní hvězdu tedy máme, teď nezbývá doufat, že nová Noční můra v Elm Street nebude jen dalším řadovým hororovým průměrem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace