Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ze sex symbolu herečkou


ikona
Mr. Hlad
megan foxmickey rourke
 

I kdyby Megan Fox pobrala více talentu než Kate Winslet, Cate Blanchett a Nicole Kidman dohromady, pro příštích pár let bude stejně jen „tou holkou s krátkou sukní z Transformerů.“ Ne že by nám to nějak extrémně vadilo, ale Megan Fox by nejspíš ráda světu dokázala, že umí i hrát a nejen kroutit pánví. Často podobné pokusy končí dost špatně, ale v případě Passion Plays by tomu tak být nemuselo.

Režijní debut scénáristy Mitche Glazera, jenž je zodpovědný třeba za velmi slušný thriller Test, se bude odehrávat v polovině dvacátého století a jeho hrdinou bude trumpetista, jenž má dny své největší slávy už za sebou. Jednoho dne ale zachrání mladou dívku před gangsterem a díky ní získá možnost vykoupit se ze svých hříchů. O postavě, kterou si Megan Fox zahraje, se mluví jako o „andělovi,“ těžko však říct, jestli je tím myšleno, že půjde skutečně o nebeskou bytost nebo jen o další svůdnou femme fatale. Vedle hvězdy Transformerů se objeví Mickey Rourke a režisér slibuje, že jeho film bude sice drama, ale lidské a hřejivé. No uvidíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace