Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Haunted Haunting


ikona
imf
 

Mamíí, Mamíí... nebýt té americké úchylky na horory, normálně bych vyhrál. Dokonce bych předhonil i Honzu. A Pepíka. Prostě všechny. Ale jistě, Vašíku. Vždyť už si v té druhé desítce, jak si minule říkal. Běž si do ledničky pro Monte, ať ulevíš svědomí. Aaaaano, poslední kolo bylo fajn... můj risk s Haunting in Connecticut nic nemění na tom, že američtí diváci vystřihli průměrný, skrz naskrz odhadnutelný víkend (snad jen nízký propad I Love You, Man mohl pár lidí zaskočit). První desítka se vešla do osmdesátkových čísel, první Silence dokonce málem atakoval pětaosmdesát (84,82). Do puntíku příjemný víkend. Alespoň pro ty, kdo sázeli na Duplicity. :)

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY

Animované příšerky nejlépe natipovali Revan a mihhi (99,8), těsně následováni Hellblazerem (99,7). iivro se nenechal zmátnout Connecticutem (88,3... v rámci možností velmi solidní), Nicka Cage má zas o něco radši Popluh (98,6) a Peteers (99,2) může rovnou říct, že miluje I Love You, Man. Duplicity mělo 28 hráčů ze šedesáti celkem. Jediný Mariano se trefil na sto procent. Před necelým měsícem byl celkově dvanáctý, teď sedí skoro uprostřed Top Tenu. Šikula. Podobných skokanů se však tentokrát našlo víc.

Silné kolo mávalo žebříkem a ušetřeni zůstali snad jen liuk a -dRaGoN- na prvních dvou místech. Oba mají zhruba procento náskoku fussy a Rage (ti se tentokrát prohodili) a vzájemně si oba polepšili v tomto kole o nějaké půl procento, takže je to opravdu vyrovnaný souboj. -dRaGoN- má výhodu v tom, že hrál pouze jedenáct kol, takže může mezikolově růst rychleji, liuk má zase prostor pro taktizování. Do konce zbývají čtyři kola a ještě to bude hodně zajímavé. Nejde však jenom o absolutní titul. Na pátého Luca44 si vyšlápnul Mariano, který zajistil klesající tendenci Azirafalovi a Rastrovi, o jednu příčku si polepšil mihhi (stabilní forma) a o pět míst nahoru doslova vyletěl uderenec. Nevím jak se to stalo, protože mám u sebe jen kalkulačku na solární pohon, ale podobně stoupali i Jardus (ze 14. na 11.) a samozřejmě Silence (ze 17. na 13.). Dobrý výsledek a dobrý timing. Tihle kluci by určitě rádi do elitní desítky. Bude to na úkol cabala, Peteerse nebo killerzeli? Ti všichni zažili mírný sešup, který však může být v závěrečném finiši klíčový. Chleba už se začal lámat a jestli nestojíte ve frontě, hrozí vám, že budete sbírat už jen drobečky.

Na druhou stranu máte pořád ještě šanci i v měsíční tipovačce. Na její dynamiku jsem si dodnes nezvykl, ale když v ní může Rastr udělat 78 procent, tak jsem asi ve škole chyběl na důležitých hodinách. Měl jsem sice nejlíp tipnuté Watchmeny, ale dvě nuly ze čtyř filmů? Najdu si doučování! Knowing se nejvíc vyplatil fingolfinovi(cz), horor pro leváky nejlépe zvládli liuk a sidda a Sunshine Clearing vyčistil -dRaGoN-. První tři kolem 98, čtvrtý kolem 88. Slušná čísla, která ovšem na dalších pozicích velmi strmě klesají. Dubnové kolo snad nabídne vyváženější menu, ale co je doma, to se počítá, takže se stále zlatý Joker může začít bát Azirafala a liuka, kteří stoupali, zatímco Mariano, Cival nebo Luc44 mírně ztráceli Odspoda se do žebříčku valí čerstvá krev v podobě siddy, mihhiho a Mart_asse a hodně si tentokrát polepšil i Popluh.

Vývoj nebude překotný, protože na další škatulata si počkáme do konce měsíce, ale napjatí být klidně můžete. Já vám ještě na závěr prozradím, že nejlepší aktuální formu mají Mariano, liuk, Jarda59, -dRaGoN- nebo Psema. Zatímco první čtyři okupují vrchní příčky, ten pátý hobluje třetí desítku. A přitom v druhé sezóně několik kol za sebou vedl peloton. Kam se poděla Síla, mistře Jedi? Hezky zpátky do sedla. A to platí pro všechny, ať už leštíte zlaté kovy nebo zametáte spodní regály. Vyhrát kolo nebo kategorii může každý. A tučně vytištěný nick a virtuální poplácání po zádech za to určitě stojí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace