Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šlápni na to, Tobey!


ikona
Mr. Hlad
sherlock holmesspider-man 4tobey maguire
 

 Ono mu nestačí létat nad městem a rvát se s Alfredem Molinou. Tobey Maguire zkrátka potřebuje adrenalinu víc než průměrný fanoušek bungee jumpingu. Brzy by se však měl vyřádit i on, protože si zahraje hlavní roli v závodnickém dramatu The Limit, kde ztvární legendu Gran Prix Phila Hilla, jenž se stal prvním Američanem, který kdy vyhrál velkou cenu. Film by se však měl zaměřit především na vztah Hilla a jeho kamaráda a týmového kolegy ze stáje Ferarri Wolfganga von Tripse.

Maguireovi se automobilové drama nejspíš dost líbí, protože práva na zatím nedokončenou knihu, z níž bude vycházet scénář, už koupila jeho produkční společnost, takže Spider-Man si bude moci za volantem dělat, co bude chtít. Scénář napíše Anthony Peckham, jenž se letos předvede se Sherlockem Holmesem a jméno režiséra zatím známo není. Avšak Tobey Maguire jako producent ukázal, že má čuch na zajímavé látky a režiséry a je zodpovědný třeba za 25. hodinu nebo téměř oscarového Seabiscuita. Takže šance, že The Limit dopadne jako Stalloneova Formule!, je docela malá. Alespoň v to doufejme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace