Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Know(ing)-How


ikona
imf
 

V posledních dvou kolech nestačilo vědět. Museli jste mít zatracenou jistotu. Předposlední tipovačce Jarda59 s 91,43%, poslední zas terminator007 s 94,41% a i do třetice to vypadá, že půjdeme na devadesátky. Idylka? Ne tak docela. S velkými procenty přichází velký tlak. Ještě před pár týdny měl člověk z osmdesátkové úspěšnosti radost, v posledních dvou případech to byl skoro až průšvih (minule byla hranice osmdesátky někde u čtyřicátého místa). Dvakrát řežte, jednou měřte. Zvlášť poslední kolo se ukázalo býti proradným když... skončilo přesně podle očekávání. Doslova trefa do černého a pohřebiště odvážných, alternativních tipů. Nebudu řešit předposlední kolo, ale za jednotlivé tipy si jistě zaslouží pochválit terminator007, Cival, -dRaGoN-, TheDarKnight, Jhershaw, Davosh a Rage. Všichni přes devětadevadesát. Máte být na co pyšní. Proti poslednímu kolu je to však slabota, protože čtyři z pěti tipů byly stoprocentní. jediný b1aster u Knowing zvládnul "jen" 99,6. A stovkaři? Rastr, Peteers, terminator007 (dvakrát), KalamityJane, Cival a sonnycrocket. Co dodat. Pochvala před nastoupenou jednotkou, ostatně tyhle výsledky se promítly do celkového pořádí. Podobně štědrá kola samozřejmě musí vyústit v celou sérii vzestupů a pádů.

 

Nevím, co si ještě pamatujete, ale liuk a -dRaGoN- se konečně přehoupli přes rozumnou hranici průměrných sedmdesáti procent, což je rozhodně chvályhodné. Zároveň se tím odpoutali od zbytku pole, ale vzhledem k tomu, že tu skáčeme o celá procenta, neměli by si být zas tak jistí. V tomhle kole sice stoupali snad všichni, ale zrovna zlatý a stříbrný se příliš neblejsknuli. Tak pozor na to, totéž platí pro Rage, fussy a Luca44. Průměrné výsledky, ale všichni přeskočili Azirafala, kterému se kolo krutě nevyvedlo (56.). Rastr zůstal na svém, Mariano se vyměnil s mihhim a mezi nimi na devítce odolává fingolfincz (bude v tom vážně nějaká magie). Níž se v průměru létalo o tři místa nahoru a dolů, podle toho jaké kdo měl štěstí, ale heslem dne je vytrvalost. Silná kola způsobují houstnutí v horních sférách žebříku. Hráči ze třetí desítky se hrnou do druhé, hráči z druhé útočí na Top Ten a nikdo si nemůže být jist svým korýtkem. S tímto a nadcházejícím víkendem lze navíc počítat s celkem čitelnými výsledky, takže nevynechávejte a hrajte o všechno. Co naženete teď, bude se vám v závěrečném finiši hodit nastotisíckrát. A nezapomeňte na měsíční Tipovačku. Běží do konce měsíce a jsou v ní velmi zajímavé tituly. Na protažení prstů a chlazení nervů mezi jednotlivými víkendy je to ideální. V diskuzi už se touhle dobou řeší, jak tipovala Top patnáctka. Pokud vás mrzí, že nejste v mihhiho koláčích, musíte zamakat. Ne nadarmo se říká, že bez práce nejsou koláče. Tady imf, momentálně atakující druhou desítku. Jarda59 a dva Jokerové? Tss, kde mám svojí nukleární kalkulačku...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace