Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cameron: Na čtvrtého Terminátora si zajdu


ikona
imf
 

Radost z jeho vzniku ale rozhodně nemá. McG sice kdysi dávno šermoval Cameronovým požehnáním, ale božský Jim podle vlastních slov ani nečetl scénář. Jeho požehnání tak mohlo znít maximálně "Vem to čert". O terminátoří sérii se přestal kreativně zajímat v době, kdy se objevily první plány na třetí díl. Sám Cameron do dvojky natočil happyend, který ukazuje starou Sarah Connor na hřišti plném dětí. Je rok 2027 a babička Sarah sleduje Johna, jak si hraje s dcerou a vypráví o tom, že když mohl roboArnold dostat rozum, my ho snad dostaneme taky. To ovšem neplatilo pro producenty, kteří záběr vystřihli a tím otevřeli cestu ke třetímu dílu, televiznímu seriálu a teď i chystané čtyřce. Svého dítěte se Cameron zřekl, ale teď musí žít s tím, že roste a má se čile k světu. Hořkost v rozhovoru pro časopis Wired ale cítit nebyla. "Samozřejmě na čtyřku půjdu do kina a utratím svých deset dolarů. Jako každý filmový fanda," zakončil Cameron povídání o endoskeletonové kapitole svého života.

A co vy? Už máte prst na rezervacích? Už jen dva měsíce a malinkatý kousek. Ještě že nám to čekání zpříjemňují plakáty, jimiž lze potapetovat celý pokojíček. Jen dávejte pozor na červená oční čidla. Když se zničehonic rozsvítí ve tři patnáct v noci, začíná jít do tuhého.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace