Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Angelina by ráda Bonda


ikona
st39.6
 

Měla si zahrát Vesper Lynd, jenže toho času řešila těhotenství a navíc nechtěla být pouhou okrasou svého bývalého přicmrndávače (Daniel Craig s ní hrál v Tomb Raiderovi). Radši by mu nakopala zadek. Není tedy divu, že se Angelina Jolie opět spojila s producenty bondovek a usiluje o získání role v dalším 007 filmu. Dost možná ne v jediném! Podle Angeliných představ by se totiž její postava měla objevit i v několika dalších dílech, zřejmě by tedy patřila k nějaké organizaci, proti které Bond bojuje. A jelikož se v bondovkách na přítomnost hodných dívek moc nehraje, je dost pravděpodobné, že Jolie ztvární nějakou pořádnou kick-ass mamču, která Bondovi nedá spát.

Když má herečka formátu Angeliny Jolie zájem o roli v tak velké sérii (potřebuje se zajistit, kdo by jí to zazlíval), bylo by s podivem, kdyby jí producenti odmítli. Možná pro podobnou postavu v sérii nebude místo, ale pokud ano, Jolie by mohla být tou pravou okrasou (nakonec přecejen), která do kin natáhne trochu víc diváků. Jen aby v případě získání role nebyla spíš rušivým elementem. Co vy na to?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace