Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Terminátor končí jinak


ikona
st39.6
 

V červnu minulého roku na internet unikl konec čtvrtého Terminátora. Těžko říct, jestli se jednalo o skutečnou verzi posledních stránek scénáře, každopádně Warnery to přinutilo finále blockbusteru změnit. Pokud jste tedy onu uniklou verzi příběhu četli, můžete se uklidnit - čtvrtý Terminátor se dožije jiného, prý uvěřitelnějšího konce. Warneři už ho mají otestovaný a ačkoliv nikdo neví, jaká že pointa by se z něj měla vyklubat, rozhodně to zní lépe než ta původní. Někteří by to mohli stále považovat za spoiler, ve čtení tedy pokračujte jen v tom případě, pokud vás zajímá, jak nepoužitý konec vypadal:

spoiler

Marcus Wright, jak už víme z traileru, má takový problém: tluče mu lidské srdce, má dokonce lidské svalstvo, ale také terminátoří endoskeleton. Wolverine hadr. Když totiž zemřel, jeho tělo bylo věnováno projektu spřaženému se SkyNetem, který z něj vytvořil podivného hybrida: člověka smíchaného s Terminátorem. Na konci čtvrtého dílu Terminátora měl pak John Connor bojovat s T-800 a souboj prohrát - jelikož by se bez něj ale odpor neobešel, rozhodla se uzavřená skupina lidí, že z Wrighta strhne kůži a "navlékne" na hybridní tělo tu Connorovu. V závěru filmu by se tedy z Wrighta stal Connor a odpor by žil dál. Divné? Velmi! Podělte se o své názory v komentářích, jen nezapomeňte na označení spoilerem.

konec spoileru

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace