Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MacGyver míří do kin


ikona
Mr. Hlad
richard dean anderson
 

Richard Dean Anderson je pro současné puberťáky jen šéfem speciální jednotky ze seriálu Hvězdná brána. Ale každý člověk starší dvaceti let ví, že Jack O`Neill je naprostá nula proti hrdinovi, kterého si Anderson zahrál v druhé polovině osmdesátých let (u nás se objevil o pár let později). MacGyver byl zvláštní agent, jenž u sebe nenosil nic krom kapesního švýcarského nože a likvidoval padouchy s pomocí svého geniálního mozku. Stačilo mu dát papírek od žvýkačky, posmrkaný kapesník a tkaničku z levé boty a on udělal rogalo, s jehož pomocí utekl z padouchova doupěte. Zkrátka frajer se vším všudy a i na ten idiotský účes si člověk časem zvykl.

Producent Dino DeLaurentiis a jeho dcera Raphaela se rozhodli tuhle seriálovou ikonu přenést na plátno. Ještě si ale chvilku počkáme, protože zatím se ani neví, kdo bude psát scénář, režírovat nebo hrát hlavní roli. Otázka však je, jak bude nový MacGyver vypadat. Seriál dnes působí dost naivně a bylo by dost riskantní jít v jeho stopách, takže je dost možné, že výsledek bude mnohem akčnější nebo naopak více laděný do komedie. Osobně bych preferoval přístup jako u Starskyho & Hutche. Co vy? A máte tip na někoho do hlavní role?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace