Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokračování, kam se podíváš


ikona
Cival
juan antonio bayonaliam neesonluc bessonstmívání
 

Není sequel jako sequel. Za dvojku k akčňáku 96 hodin (alias Taken) jsme na nejrůznějších místech orodovali už mnohokrát. Liam Neeson byl v kůži naštvaného ex-špiona příliš cool, než aby si mohl dovolit jít z první filmové akce rovnou do důchodu. Evropské ohlasy byly více než slušné, až v Americe se ale 96 hodin stalo pořádným hitem. Od konce ledna nastřádalo už 119 milionů dolarů a i po sedmi týdnech se drží mezi třemi nejnavštěvovanějšími filmy v zámořské distribuci! Luc Besson na takový úspěch dlouho čekal a není proto divu, že dal svolení k přípravě pokračování. Alespoň o tom informoval jeho spoluscenárista Robert Mark Kamen (Pátý element, Kurýři). Podrobnosti zatím nejsou známy. Důležité je každopádně zjištění, že dvojka bude mít scénář (po posledních Kurýrech to nebylo zrovna jasné). Smlouvy s Liamem Neesonem jsou doufejme napsané tak šikovně, aby se britský matador nemohl z návratu příliš vykrucovat, comeback režiséra Pierra Morela je ale ve hvězdách – zájem o něj bude po 96 hodin a From Paris with Love tak velký, že jej Besson u druhého Taken udrží jen těžko.

 

O poznání překotněji se chystají i další díly Stmívání. Studio Summit Entertainment se rozhodlo sekat další části upírské romance rychle za sebou, divákům má tuhle kanonádu zpestřit alespoň pravidelné střídání režisérů. Po ženském oku Catherine Hardwicke dostane příležitost rozmáchlejší Chris Weitz (dvojka Nový měsíc) a na trojku, s názvem Eclipse (Zatmění), byl čerstvě definitivně určen Juan Antonio Bayona. Svěřenec Guillerma del Tora, podepsaný pod solidním Sirotčincem, je zatím nejzajímavější volbou. Pokud se nenechá semlít svým mladým hereckým ansámblem a spěchajícími producenty, mohlo by Stmívání přelézt alespoň do škatulky „koukatelné“. Jeho jméno je každopádně větším příslibem než často skloňovaná Drew Barrymore nebo Paul Weitz, Chrisův brácha.

Update: Tak i Bayona je prý nakonec out. Fuck Summit Entertainment! :-)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace