Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo tipuje tipovače?


ikona
imf
 

Jestli si někdo vsadil na to, že Ravenhorn zase vyhraje, bohužel prohrál. Stejně jako optimisti, kteří Strážce pro jistotu nadstřelovali a důvěřovali ve výdrž Jonášů. Zatímco Snyderova comicsová novinka otvírala plus mínus (spíš mínus) podle očekávání, Jonášové s obrovským rachotem propadli na konec Top 10 a místo nich úřadoval komediant Paul Blart. V jeho moc věřilo pouze sedm statečných, takže míchanice v žebříčku byly opět pozoruhodné. První místo v tomto kole obsadil s moc hezkým průměrem 84,9% mihhi, následovaný hodně těsně -dRaGoN-. Tomu slušná trefa vrátila na celkové první místo. Ale o tom až později. Za nejlepší tip na Watchmeny nepochválím Psemu, jak se mylně domnívá, ale X-Maca, který dostřelil až na 99,6%, Tyler Perry se ocitl v zaměřovači fussy a novotena (oba rovných sto) a další tři stovkové tipy mají za 96 hodin Rastr, Mariano a MeaCulpa. U Slumdoga byly obecně tipy slabší, ale i tak se urodily dva vysoké tipy - ZkuKol a X-Mac měli shodně 97,1%. A aby toho nebylo málo, i u Blartovské sedmičky se sešly dva stejné výsledky. mihhi a liuk vyvěštili 92,7%.

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY

Celkové pořádí si docela "zacvičilo". -dRaGoN- díky menšímu počtu odehraných kol skákal o celá dvě procenta, a proto mu nečinilo problém předhonit liuka a především klesajícího Rage. Tomu se odspodu mocnými tempy přibližuje Azirafal (v kole třetí) a mihhi (v kole první). Všichni mají velmi slušné šance na stupně vítězů, takže to ještě bude pořádná kočkovaná. Ve hře jsou totiž i fussy, Rastr, Luc44 nebo killerzeli. I když všichni poslušně klesali, procentuální rozdíly jsou v rámci Top Tenu mizivé. Zamakat by musel snad jen desátý fingolfincz. Ten kluk už je počtvrté desátý, prostě má štěstí. Ale teď už se nad ním vážně stahují mračna.

Souboj Joker vs. Cival zatím vyhrává první jmenovaný (škatulata). V dlouhodobých výsledcích (filtr 90% kol) vede Joker před Civalem o nějakých šest desetin a vede celý peloton. Pokud je chcete dohnat nebo jim snad ukázat záda, možná byste se měli pohnout a zkusit nastřelit remake dětské klasiky a remake dospělácké hororové klasiky. Druhý zmíněný titul jsem v měsíční tipovačce nadstřelil tak ošklivě, že budu muset doufat v zázrak. V co doufáte vy? Chtěli byste stanout na stupních vítězů? Některým se to povedlo. Přikládáme dvě fotky z dekorování liuka (vítěz první sezóny, první foto) a qualkalima (vítěz druhé sezóny, druhé foto) v rámci víkendové MovieZone sleziny. Ještě jednou gratulujeme:

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace