Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mimozemské svinstvo útočí


ikona
Mr. Hlad
david ayer
 

David Ayer si za pouhých pár let vybudoval pozici specialisty na temné a depresivní filmy, v nichž si policie vykládá heslo „chránit a bránit“ po svém. Ve Street Kings, Training Day nebo Temnému stínu nad L. A. zkrátka vyprávěl sice vždycky víceméně stejný příběh, ale pořád mu to tak nějak vycházelo. Teď ho to však nejspíš přestalo bavit, protože hodlá vyměnit špínu a prohnilost Los Angeles za mezigalaktická bojiště a namísto boje proti korupci čeká hrdiny střet s rasou hodně naštvaných mimozemšťanů.

Ayerova novinka, kterou by měl psát i režírovat, se bude jmenovat Last Man a hlavním hrdinou bude superdrsný americký voják s hodností kapitána, jenž má za úkol starat se o odlehlou stanici na jakési planetě. Tady ale zjistí, že se musí poprat se smrtelně nebezpečnými mimozemšťany a jediné, co má k dispozici, je skupina nezkušených mladíků a mladic, kteří ani pořádně neumí zacházet s plamenometem. Pořádné akční sci-fi ve stylu Vetřelců tu už dlouho nebylo, tak doufejme, že to na Ayera nebude moc. Street Kings totiž naznačili, že tenhle scénárista a režisér už se malinko vyčerpává, ale třeba pro něho bude změna žánru přesně tím, co potřebuje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace