Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další pán na holení: Tim Burton!


ikona
imf
johnny deppsweeney toddtim burton
 

Je to tak. Tim Burton chystá další projekt, na tom by nebylo nic divného. Tim Burton chystá další projekt s Johnem Deppem. A? Bude to muzikál... Hmm, úplně vás vidím, jak vám to šrotuje. Tak si pojďme povědět víc. Adaptaci slavného broadwayského muzikálu Sweeney Todd z pera Stephena Sondheima měl původně režírovat Sam Mendes, ale po premiéře Mariňáka náhle o projekt ztratil zájem a vycouval.

Navzdory faktu, že poslední adaptace muzikálu (Rent) dopadla jako slušné fiasko, se studio rychle poohlédlo po novém režisérovi. Klasická broadwayská produkce z roku 1979 musí přeci někoho zajímat. A tak se k projektu dostal Tim Burton, kterého příběh o zlotřilém holiči, který ve svém podniku na Fleet Street podřezává nejen lokny, ale i krky svých zákazníků (někteří z nich si to zaslouží), velmi zaujal. Zřejmě byl také ještě celý rozpísničkovaný z Karlíka a tak mu zjevně další muzikál a nebezpečně podivná postava přijdou k duhu. Stejně jako Johnnymu Deppovi, jež ze spolupráce s Burtonem dělá milou tradici.

Scénář filmu už před časem sepsal John Logan, ale Burton možná jeho verzi bude předělávat, což by mohlo projekt oddálit. Producenti však stejně nepočítají s premiérou dříve než v roce 2007. Příliš konkurence je po cestě nečeká, takže není kam spěchat, ostatně ulovení Burtona naznačuje, že ani sami producenti žánru už příliš nevěří a chtějí ho opřít o silnou režisérskou persónu. V tomhle případě bychom na tom mohli něco trhnout i my, diváci. Uvidíme jak půjde Burtonovi tohle holení od ruky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace