Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dva comicsy pro Megan Fox


ikona
Mr. Hlad
fathomjonah hexmegan fox
 

Po Transformerech se z ní stal sexuální symbol a ideál velké části dospívajících mladých mužů. A můžeme očekávat, že ve dvojce bude Megan Fox sexy minimálně stejně. Přesto je jí jasné, že z téhle série nemůže žít do nekonečna. Na druhou stranu životopis nějaké malířky může natočit vždycky, ale v plavkách jí to v šedesáti slušet už nejspíš nebude. Právě proto se upsala ke comicsovce Fathom, kde si zahraje mořskou bioložku Aspen, jež zjistí, že se pod vodou se cítí mnohem lépe než ostatní lidé. A to se jí bude zatraceně hodit, protože z hlubin oceánů se na lidstvo přišly podívat hodně naštvané potvory.

To ale není všechno. Megan Fox se totiž nechala ukecat a objeví se ve westernovém comicsu Jonah Hex. Ten měli původně točit tvůrci Zastav a nepřežiješ, ale nakonec na režisérské sesli zakotvil režisér Hortona Jimmy Hayward. Na druhou stranu western, v němž zjizvený Josh Brolin s pomocí Megan Fox jde po krku šílenému Johnu Malkovichovi, jenž chce s pomocí voodo probudit armádu nemrtvých, zní zatraceně zajímavě. Megan Fox a její agenti si rozhodně pochvalu zaslouží.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace