Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Willis a Smith jsou ču…


ikona
Mr. Hlad
bruce williskevin smith
 

Zack a Miri točí porno se teprve do českých kin dostane, ale Kevin Smith už si našel nový projekt a vypadá zatraceně zajímavě. A především na Smithe velmi ambiciózně. Seth Rogen z jeho poslední komedie je sice nastupující hvězda, ale režírovat Bruce Willise je přeci jenom něco jiného. S Willisem se Smith setkal už při natáčení čtvrté Smrtonosné pasti a nejspíš si oba dva sympaťáci padli do noty. Jejich společný projekt se jmenuje poměrně provokativně Couple of Dicks a i když je dost pravděpodobné, že název filmu se změní, publicitu mají režisér s hlavní hvězdou nejspíš zajištěnou.

Couple of Dicks by měla být detektivní komedie, ale o co konkrétně v ní půjde, se zatím neví. Film je ve výrobě už nějaký ten pátek a dlouho se kolem něho motali Robin Williams a James Gandolfini. Ani jeden z nich se však k Willisovi nepřidá a parťáka mu bude dělat ukecaný Tracy Morgan ze seriálu 30 Rock. Otázka ale je, jak půjde Smithovi režírování cizího scénáře. Sice můžeme počítat s tím, že nějaký ten odkaz na Hvězdné války si do Couple of Dicks Tichý Bob přidá, ale přeci jenom ve filmu s Willisem se bude muset držet trošku zpátky. Jak to celé dopadne bychom se měli dozvědět už v únoru příštího roku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace