Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Příšerky a Vřískot chystají návrat


ikona
Mr. Hlad
pixarweinstein
 

 Pixar najíždí na sequely. Už nějakou chvilku se ví, že se příští léto vrátí Buzz Rakeťák a kovboj Woody v Toy Story 3, comeback čeká i Auta, a teď se zdá, že pokračování chystají i příšerně příšerní kolegové z Příšerek s. r. o. James P. Sullivan a Mike Wazowski, kteří pracují jako profesionální bubáci a přitom se bojí dětí, mají silnou fanouškovskou základnu a jejich tvůrce Pete Docter je možná v roce 2013 vrátí do kin. V nejbližších měsících se však nic oficiální nejspíš nedozvíme, protože Docter pracuje na Vzhůru do oblak a bylo by poměrně kontraproduktivní začít mluvit o sequelu k příšerkám. Každopádně logo naznačuje, že Pixar s nimi ještě nějaké ty plány má.

To samé i Weinsteini s hororovou trilogií Vřískot. Její scénárista Kevin Williamson totiž údajně dostal nabídku na další tři díly. Pro hororové fanoušky jsou (nebo by podle tvůrců měly být) Vřískoty něčím víc než jen obyčejným slasherem, ale spíše poctou a hrou s jejich oblíbeným žánrem. Třetí díl ale naznačil, že Williamson, pravděpodobně zblblý z Dawsonova světa, už nemá moc co nabídnout. Co chtějí Weinsteini dělat se čtvrtým, pátým a šestým dílem je mi tedy záhadou. A vůbec – zajímá Vřískot ještě někoho? Duchovního otce Wese Cravena asi moc ne, protože tvrdí, že scénáře by musely být opravdu sakra dobré, aby se k sérii vrátil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace