Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zpívající satan Jim Carrey


ikona
Mr. Hlad
jake gyllenhaaljim carrey
 

Jim Carrey už možná není taková komediální hvězda jako před pár lety, ale stále patří mezi špičku. Bohužel stárnutí nezastaví nikdo a Ace Ventura letos oslavil už sedmačtyřicáté narozeniny. Na blbnutí před kamerou už to zkrátka není a komedie typu Yes Man sice nejsou špatné, ale stará dobrá carreyovská divočina je už nejspíš navždy pryč. Přesto se však tahle komediální ikona divočejších témat nebojí. V I Love You Phillip Morris se ve vězení zamiluje do Ewana McGregora a teď se chystá i na pekelně zajímavý muzikál.

V Damn Yankees si zahraje samotného pána pekel, jenž ukecá baseballového fanouška Jakea Gyllenhaala, aby mu upsal svou duši za to, že jeho oblíbený tým dostane ze dna tabulky. Damn Yankees je adaptací prý velmi populární broadwayského muzikálu a filmový scénář sepisují zkušení Lowell Ganz a Babaloo Mandel (Dobrodruzi z velkoměsta, Žbluňk). Kdo bude režírovat se zatím neví, ale samotná představa zpívajícího satana Carreyho a zoufalce Gyllenhaala je poměrně zábavná, tak snad z toho nebude další Mamma Mia!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace