Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledá se Green Lantern.


ikona
Mr. Hlad
green lanternmartin campbell
 

DC Comics by svého dalšího superhrdinu rád vypustil do světa už na vánoce příštího roku. Green Lantern už má režiséra, kterým je překvapivě Martin Campbell (Casino Royale), a z hrdiny, o němž se potichu říká, že je pro přítmí kina možná až příliš směšný, se najednou stalo něco, s čím se musí počítat. Pakliže producenti seženou herce. A zatím to vypadá, že v téhle oblasti se jim příliš nedaří, protože všechny nabídky, jež byly rozeslány, se vrátily zpět. Do zeleného kostýmu a šaškování s kouzelným prstenem se zkrátka nikomu moc nechce.

A kdo že našel ve své schránce nabídku na hlavní roli? Ryan Gosling a Casey Affleck už odmítli před nějakou dobou. Teď se k nim navíc přidal Sam Worthington, jenž by měl být koncem roku novou hvězdou (když v rozmezí několika měsíců budete mít v kinech čtvrtého Terminátora a dlouho očekávaného Avatara, není se čemu divit) a Emile Hirsch, jemuž se do Green Lanterna také příliš nechce. Posledním osloveným, který se navíc ještě nevyjádřil, je devatenáctiletý Anton Yelchin. Zatím ho sice skoro nikdo nezná, ale stejně jako Worthington si zahraje v Terminator: Salvation a objeví se i ve Star Treku. Jestli se mu ale bude chtít do superhrdinského ohozu zatím nikdo neví. A co vy? Máte náhradníky?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace