Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gondry natočí Green Horneta!


ikona
Mr. Hlad
green hornetmichel gondry
 

Green Hornet má dlouhou historii. Za ty roky, co se adaptace superhrdinských příběhů milionáře a jeho asijského řidiče chystá, se okolo ní motali mimo jiné George Clooney, Jet Li, Hugh Jackman, Ray Park a naposledy Stephen Chow. Ten měl režírovat a zahrát si vedle Setha Rogena, jenž napsal i scénář. Pak si to ale rozmyslel. Náhrada je však hodně zajímavá. Michel Gondry je asi ten poslední člověk, koho byste na filmu typu Green Hornet tipovali, ale v poslední době producenti podobných filmů hodně riskují (Kenneth Branagh u Thora), takže se vlastně není čemu divit.

Michel Gondry má pověst jednoho z nejlepších režisérů hudebních klipů a reklam, ale s Věčným svitem neposkvrněné mysli nebo Prosíme, přetočte ukázal, že mu sluší i velké plátno. Ve finále údajně porazil Jamese Wana (první a nejlepší Saw, parádní Rozsudek smrti), který by se možná jevil jako logičtější volba, avšak Gondry by mohl do Green Horneta přinést originalitu, která se z podobných filmů v poslední době docela vytrácí. Koho z těch dvou byste raději v kolonce „režisér“ viděli vy? Originálního a nápaditého Michela Gondryho nebo stylového klipaře s agresivním tahem na bránu Jamese Wana?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace