Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Proyas a Tripody


ikona
st39.6
 

V tak ultimátní edici, že se o její existenci jednoduše musíme podělit. Lionsgate sice na americkém trhu vydalo před několika měsíci na Blu-rayi kinoverzi legendárního Terminátora, jenže edice byla ořezaná o bonusy, pořádný zvuk a navíc měla dost mizerný obraz (před pár dny jsem na ní koukal, vážně nic moc). Přitom naši němečtí sousedé se můžou těšit z velice povedené dvojdiskovky s lepším přepisem a hlavně i rozšířenou verzí. V Lionsgate jim konečně došlo, že by neměli být tak pozadu a tak si připravili tzv. "Skynet" edici - takovou, kterou už nikdo trumfnout nemůže.

Tohle vydání bude obsahovat přes osm hodin bonusových materiálů (včetně dalších na BD-Live) a mezi šesti disky se bude nacházet jak kinosestřih, tak rozšířená verze - s DTS HD a doufejme že i s novým obrazovým přepisem. Proč šest disků? Skynet Edition přináší všechno, co doposud na DVD vyšlo - dohromady tedy dává jak Extreme Edition, tak Ultimate Edition, aneb nic není ultimátní, dokud se to prodává. Blůčko pak bude zkrášlovat ještě 14´ soška T-800 se svítícíma očkama, která dokonce hláškuje. Cena? 174 dolarů. Ehm.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace