Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sucker Mamma od Snydera


ikona
Mr. Hlad
zack snyder
 

Watchmen se do kin dostanou již za pár dní a ať už dopadnou jakkoliv, režisér Zack Snyder bude nejspíš stále velmi žádané zboží. Jestli tvůrce filmové Třístovky comics Alana Moorea zvládne přenést na stříbrné plátno, zatím nikdo neví, avšak na příštích pár měsíců se Snyder o práci bát nemusí, i kdyby byla jeho novinka absolutní propadák. Natáčí totiž animák o bojových sovách Guardians of Ga`Hoole, ale na svůj úchylně znějící projekt Sucker Punch ještě nezapomněl. Dokonce si už sehnal i herečku.

Bude jí Amanda Seyfried z Mamma Mia! Po roztančeném muzikálu se tahle sympatická bloncka chystá zásadně přitvrdit. Sucker Punch totiž bude podle režiséra velmi osobitá variace na Alenku v říši divů, v níž budou i draci, šlapky a bombardéry. Hlavní hrdinka bude do tohoto bizarního světa ve svých představách utíkat, aby se vyhnula realitě života v psychiatrické léčebně, kam ji zavřel její despotický otčím. Když jsme o Sucker Punch psali někdy před dvěma lety, málokdo věřil, že Zack Snyder tuhle šílenost dotáhne do konce. Vypadá to ale, že v Hollywoodu je možné všechno. Díky za to.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace