Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mutanti a Yebalové potřetí


ikona
Mr. Hlad
ben stiller
 

Úspěch je relativní. Tvůrci Fotr je lotr by se jistě nespokojili s tím, co v kinech vydělala nová verze hororu Hory mají oči a její pokračování. Obě dvě série se však velmi brzy nejspíš stanou trilogiemi. Co se týče trojky Hills Have Eyes, tvůrce originálu a žijící ikona žánru Wes Craven slibuje, že půjde o něco úplně jiného, než bychom čekali a že si nepřeje, aby se film vydal rovnou na DVD. Rád by představil zmutované obyvatele pouště v trošku širším měřítku a ne jen jako nelítostné likvidátory, kteří své oběti zahrabávají po krk do výkalů jako ve druhém díle.

To Ben Stiller má jiné starosti než se hrabat z kadibudky. V Little Fockers, třetím díle série Fotr je lotr, se bude muset vyrovnat nejen se svým mrzoutským tchánem, ale především s vlastními potomky. A určitě u toho bude spousta zvracení, křiku a na výkaly nejspíš vlastně také dojde. Nedojde ale na režiséra Jaye Roache. Studio teď za tvůrce prvních dvou dílů hledá náhradu a rádi by na režisérské sesli viděli někoho z trojice Paul Weitz (Jak na věc), Peyton Reed (Yes Man) nebo David Wain (Role Models). Stiller, Robert De Niro, Owen Wilson a další hvězdy teď jednají se studiem, kolik si za tuhle taškařici připíší na účet. Každopádně i kdyby se vrátili všichni, pořád budou nejspíš hrát prim malé a otravné děti. A je opravdu hodně málo filmů s kojenci v hlavních rolích, které by se vyloženě povedly.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace