Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ze Strážce lovcem


ikona
Mr. Hlad
watchmen
 

Jeffrey Dean Morgan je herec, jehož máme v hledáčku už nějakou tu chvilku. Nechybí mu chlapácké charisma, v tílku vypadá, že by se neztratil ani v The Expendables a v poslední době má štěstí i na zajímavé filmy. Ať už Strážci – Watchmen dopadnou jakkoliv, Morgan si díky nim pořádně nastartoval kariéru a hodlá toho využít. Zahraje si totiž psychopatického souseda Hillary Swank v thrilleru The Resident, jímž se do Hollywoodu vrací legendární společnost Hammer Film Productions zodpovědná za nepočítaně Drákulů, mumií a dalších klasických potvor.

Ještě zajímavěji ale zní zápletka špionážního thrilleru The Losers, kde by se měl Jeffrey Dean Morgan také objevit v hlavní roli. Projekt, kolem kterého se motali i Peter Berg, McG nebo Tim Story nakonec režíruje Sylvain White a bude vyprávět o skupině agentů CIA, kteří spojí síly, aby dopadli zrádce, jenž je málem všechny poslal na smrt. Režisér tanečního Stomp the Yard je sice možná trošku podezřelí, ale věřme, že svou práci zvládne. Morgan by si lepší pozici na hollywoodské burze zasloužil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace