Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arnold a Sly konečně spolu


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggersylvester stallonethe expendables
 

 Všichni jsme v tou doufali. Očekávali jsme, kdy se to konečně oficiálně oznámí. Některým z nás se o tom i zdálo. Nemluvím teď o stažení Líbáš jako bůh z českých kin, ale o Arnoldu Schwarzeneggerovi, který se nechal ukecat k čestné roličce v připravované matce všech akčních filmů (jestli to bude průšvih, tak mi Cival tyhle novinky omlátí o hlavu) The Expendables Sylvestera Stallonea. Dva titáni akčních filmů se konečně objeví na plátně společně. Pro ty, co byli posledních šest měsíců v hibernaci – The Expendables je příběhem bandy žoldáků, jejichž úkolem je zlikvidovat středoamerického diktátora a jeho armádu. Arnold však tentokrát nepůjde asi přímo do akce, protože si zahraje – tramtadadá – kalifornského guvernéra Arnolda Schwarzeneggera.

Nic lepšího se ale asi očekávat nedalo. Naštěstí se s rakouským dubem setkáme v kinech ještě před tím, protože McG si řekl, že točit čtvrtého Terminátora bez Arnolda by byl na fanoušky hodně veliký podraz. I tentokrát však půjde spíše o čestnou roličku, v níž by se navíc měl podle všeho Schwarzenegger objevit lehce digitálně omlazený. I tak ale budou fandové bezpochyby na projekcích tleskat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace