Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Rock opět akční?


ikona
Mr. Hlad
remakethe rock
 

No úplně ne. The Rock měl tělesné dispozice k tomu, aby se z něho stal nový Arnold, ale na akční filmy se dnes bohužel moc nechodí, a tak místo toho hraje v komediích, kde jednou za čas někoho zmlátí. Svůj akční potenciál tu však zdaleka nevyužívá. Stejné to bude nejspíš i s Race to Witch Mountain, kde jako taxikář dostane na starost dvě výjimečná mimozemská děcka, která musí ochránit před nebezpečnou organizací. Tuhle rodinnou záležitost režíruje Andy Fickman, pro něhož je to už druhá spolupráce s The Rockem. A nejspíš je to oba baví, protože chystají další.

O předělávce dětského animovaného seriálu Johnny Quest se mluví už poměrně dlouho, ale příběhy kluka, jenž se svým otcem a osobním strážcem cestuje po světě a bojuje proti monstrům a šíleným vědcům, se teprve teď pohnuly kupředu. The Rock by si pochopitelně měl zahrát bodyguarda a v hlavní roli by producenti rádi viděli Zaca Efrona. V původním seriálu byl sice hlavní hrdina jedenáctiletý kluk, ale to nikoho nezajímá, když může na plakát napsat „hvězda Muzikálu ze střední.“ Ale přeci jenom… Rock by měl zase natočit něco, kde budou umírat lidi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace