Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superman se (zase) vrací


ikona
Mr. Hlad
superman returnswachowski bros.
 

Mysleli jste si, že je po něm? Ale ne. Muže z oceli přece jen tak něco na kolena nesrazí. Superman Richarda Donnera je dodnes považován za jeden z nejlepších comicsových filmů a Christopher Reeve se během své kariéry mohl snažit jak chtěl, ale nikdy se mu nepodařilo najít roli, která by ho v očích fanoušků zbavila přiléhavého kostýmu s velkým „S“ na hrudi. Restart se v režii Bryana Singera ale moc nepovedl. Přestřelený rozpočet, Singerův oldschoolový přístup a neznámý Brandon Routh v hlavní roli film v očích producentů potopili. Dnes si na Superman se vrací vzpomenou jen ti největší fanoušci a to je na dva a půl roku starý film natočený za více než čtvrt miliardy dolarů docela špatné.

Podle nejnovějších drbů (opakuji – drbů) to ale vypadá, že Warneři by pokračování chtěli. Režisér Bryan Singer se však teď hodlá zaměřit na remake sci-fi klasiky Loganův útěk a místo režiséra je uvolněné. Alespoň prozatím, protože Warneři údajně oslovili dost možná nejzajímavější sourozeneckou dvojici Hollywoodu. Andy a Larry Wachowští jsou na první pohled dost překvapivou volbou, avšak to, že po nich Warneři zatoužili a že by Supermana nakonec mohli udělat, není nereálné. Po Speed Racerovi by potřebovali nějaký komerční sichr a comicsový film je v současnosti největší jistota. Před nějakou dobou navíc psali scénář k chystanému filmu Plastic Man (jestli se toho někdy dočkáme, to nikdo neví), takže do úplně neznámých vod rozhodně nemíří. Každopádně s touhle dvojicí za kamerou by Man of Steel měla být hodně zajímavá podívaná. Ať už v dobrém nebo špatném smyslu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace