Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězdný souboj agentů


ikona
Mr. Hlad
david cronenbergdenzel washingtontom cruise
 

S Valkýrou Tom Cruise ukázal, že s jeho hvězdným potenciálem to nakonec tak špatné nebude a film, jemuž se všichni vysmívali, byl nakonec poměrně úspěšný. Za velký návrat na komerční vrchol, který by dal zapomenout jeho scientologickému bláznění, se však považovat nedá. Na čtvrtou Mission: Impossible se zatím nechystá, ale kolem potenciálně výdělečných agentských filmů se už nějakou dobu motá. Z projektu s názvem Edwin A. Salt sice vycouval, ale teď si nejspíš našel velmi zajímavou náhradu. Špionážní thriller The Matarase Circle totiž pochází z pera Roberta Ludluma, tvůrce Jasona Bournea.

Příběh dvojice nepřátelských agentů, kteří jsou okolnostmi donuceni spolupracovat, ale přitom má každý dost důvodů k tomu, aby si před svým novým kolegou hlídal záda, by měl režírovat David Cronenberg. Ten už asi navždy opustil škatulku superdivných režisérů, co točí filmy o broucích s mluvícím zadkem. Cruise však není jedinou možnou hvězdou. V The Matarase Circle si totiž zahraje i Denzel Washington. Představa těhle dvou v jednom filmu musí producentům přinášet hodně divoké sny o opravdu velikých výdělcích. Cruise však na rozdíl od Washingtona žádnou smlouvu ještě nepodepsal a všichni víme, že je pověstný tím, jak rychle dokáže přehodit výhybku z „tohle mě zajímá“ na „s tím běžte za někým jiným.“ V tomhle případě by to však byla velká škoda nejen pro diváky, ale i pro něj.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace