Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sam Raimi se nudí


ikona
Mr. Hlad
sam raimi
 

A tak produkuje. Režisér Spider-Mana teď sice dodělává svůj malý horor Drag Me to Hell a brzy by se měl vrhnout i na čtvrté pokračování příběhů Petera Parkera, ale mezitím si udělal i trošku času na to, aby přivedl na svět další remake. Po tom, co do dna vysál japonskou sérii Nenávist a udělal jí tři americké bratříčky, se rozhodl podívat se do Evropy. Prvním filmem, který jako producent zaštítí svým jménem, bude předělávka španělského hororu Anguish, jehož hlavními hrdinkami jsou dvě dívky, které při sledování hororového filmu zjistí, že jejich skutečný život až příliš připomíná to, co znají z televize. A že i jim jde někdo po krku. Scénář sepisuje Jake Wade Wall, jenž má za sebou remaky Stopaře a Na lince je vrah.

Druhým Raimiho remakem bude předělávka dánského hororu Pokoj 205. V něm mladá studentka univerzity jednoho dne zjistí, že pokoj, v němž na koleji bydlí, si nárokuje i nějaký hodně naštvaný duch. Scénář píše autor prvních dvou amerických remaků Nenávistí Stephen Susco a režírovat bude tvůrce originálu Martin Barnewitz. Raimiho verze se bude podle všeho jmenovat The Dorm. Téma prvního filmu zní poměrně zajímavě, avšak dánský hororový kousek podle diváků žádná velká pecka není. Pokud si však Sam Raimi udělá chvilku a pomůže režisérům nějakou tou radou, mohlo by to nakonec dopadnout dobře.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace