Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Silver kutí podraz


ikona
Mr. Hlad
joel silver
 

Když se někdo jako producent podepíše pod série jako Smrtonosná zbraň nebo Matrix, nikdo se nemůže divit, že ho až do konce života bude okolí titulovat „král akčních filmů.“ Joel Silver ale o tenhle titul dost možná přijde, protože v poslední době se mu příliš nedaří. Speed Racer byl propadák, Invaze jakbysmet a RocknRolla v amerických kinech i přes své kvality příliš prostoru nedostala. Silver má teď zkrátka smůlu a nejspíš doufá, že Ninja Asassin dá na všechny průšvihy zapomenout. Pro vzdálenější budoucnost Silver chystá Sherlocka Holmese, postapokalyptické scifi The Book of Eli a možná i comicsovou Wonder Woman, neznamená to ale, že by nechával zajímavé projekty pro konkurenci.

Třeba takové Conviction. To by měl být příběh bankovního lupiče, jemuž se poslední akce příliš nevydařila a teď si musí odsedět pět let v cele 3x3 metry. Jednoho dne však dostane od FBI zajímavou nabídku. Jeho bývalý parťák totiž podle všeho chystá něco velikého a pokud ho momentální mukl předá spravedlnosti, bude mu trest odpuštěn. Conviction je popisováno jako kombinace filmů Krycí jméno Donnie Brasco a Nelítostný souboj, takže bychom se mohli těšit spíše na chytré dialogy a dobré herecké výkony než na zběsilou akci. Inteligentních detektivek je čím dál tím méně a bylo by fajn, kdyby se Conviction zařadilo vedle obou výše zmíněných pecek.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace