Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rourke modlící a vraždící


ikona
Mr. Hlad
mickey rourke
 

Mickey Rourke byl v háji jako málokdo. V osmdesátých letech platil za sexuální symbol, v devadesátých letech ale pomalu ustupoval ze scény a v jednadvacátém století stačil napuchnout tak, že to vypadalo, že brzy exploduje. Pak přišel The Wrestler a všechno je najednou jinak. Rourke se vrátil, vybojoval si nominaci na Oscara, respekt fanoušků a důvěru producentů. A teď to nehodlá pokazit. Sylvester Stallone ho uvrtal do malé role v The Expendables a nedávno jsme psali o tom, že by si měl zahrát padoucha jménem Crymson Dynamo v druhém Iron Manovi. Z toho nakonec možná sejde, ale i tak to zkrátka vypadá, že Mickey Rourke je zase hvězda.

Přesto si však hodlá udělat čas na jedno malé nezávislé drama. Ve filmu St. Vincent si zahraje profesionálního zabijáka, jenž má v New Yorku jeden kšeft, který od něj vyžaduje speciální přístup. Musí se vydávat za kněze. Jestli půjde o další film, v němž se z chladnokrevného zabijáka stává lidská bytost, nebo zda se bude více střílet než mluvit, zatím asi neodhadneme, ale jméno režiséra naznačuje, že na akci by dojít mělo v míře větší než malé. St. Vincent bude totiž režijním návratem klasika Waltera Hilla. Tvůrce, jenž má na kontě snad úplně první buddy-movie 48 hodin, stylové Rudé horko a kultovní Válečníky, je známý tím, že do svých filmů cpe westernové motivy, ať už točí cokoliv. Je tedy dost pravděpodobné, že St. Vincent bude správně drsná chlapácká podívaná. Což by Rourkeovi sednout mohlo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace