Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vybijte Pikty!


ikona
Mr. Hlad
neil marshallolga kurylenko
 

Neil Marshall je jedním z nejzajímavějších hororových režisérů současnosti. Psí vojáci byli sice jen velmi příjemné béčko, ale jeho Pád do tmy patří mezi to nejlepší, co se na tomto žánrovém poli za posledních pár let urodilo. Marshallův první větší studiový projekt Soudný den byl ale propadák a diváci si cestu ke kombinaci scifi, fantasy, hororu a akčního filmu plného odkazů na staré filmy Johna Carpentera bohužel nenašli. Závěrečná automobilová honička byla ale perfektní a možná i díky ní se režisér motal okolo akčního thrilleru Drive, v němž se kaskadér a nájemný řidič Hugh Jackman měl vyrovnat s tím, že ho chce někdo vidět šest stop pod zemí. Teď je ale všechno jinak a automobilové honičky zůstanou na chvilku u ledu. Ke slovu přijdou meče.

Marshall totiž bude režírovat historickou řezničinu Centurion. Jejím hlavním hrdinou bude římský legionář, který se přidá k deváté legii, jež má za úkol v tehdejší Británii najít a zlikvidovat bojovné Pikty a jejich náčelníka Gorlacona. Pro režiséra, jenž si libuje v odsekávání částí těl, je tohle téma naprosto ideální. Centurion by měla být temná a drsná podívaná, ale nejspíš nemůžeme čekat dalšího Gladiátora. Marshall bude mít podstatně omezenější rozpočet, ale možná, že to je po Soudném dni přesně to, co potřebuje. Herecké obsazení žádné superhvězdy nenabídne, avšak na Olga Kurylenko by pár lidí do kina přijít podívat mohlo. Dominic West ze seriálu Wire a Michael Fassbender ze Třístovky totiž moc diváků asi nepřitáhnou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace