Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tintin to rozjíždí


ikona
Mr. Hlad
jamie bellPeter Jacksonsteven spielberg
 

Člověk by si myslel, že Steven Spielberg a Peter Jackson už mají v Hollywoodu takovou pozici, že kdyby chtěli dvě stě milionů dolarů na životopis výrobce jezdících bot, kterého by si navíc zahrál Václav Vydra, dostali by je do druhého dne. Ovšem pravda je jiná. Dva režisérští velikáni už nějakou dobu chystají adaptaci klasických comicsů s šíleně učesaným mladým novinářem Tintinem (pár jich vyšlo i v Čechách, dokonce několikrát), ale kvůli finančním problémům už to chvilku vypadalo, že se nad celým ambiciózním projektem zavře voda. Navíc se Thomas Sangster, jenž si měl zahrát hlavní roli, nakonec rozhodl zkusit něco jiného. Osud filmu, který měl být natočený stejným stylem jako Beowulf nebo Polární expres, tak chvilku vypadal opravdu ošklivě. A pak si Steven Spielberg dupnul.

Peníze najednou jsou, obsazení také a natáčení může brzy začít. Místo Sangstera se v hlavní roli objeví dle mého názoru podstatně zajímavější Jamie Bell (jediná to dobrá věci na Jumperovi) a vedle něho například i Daniel Craig, Simon Pegg nebo Nick Frost. Příběh by se měl točit okolo ztraceného pokladu, jenž by se měl nacházet na potopené lodi, kterou vlastnil pirátský kapitán Rudý Rackham (nebo Rudý Raubíř, pokud máte doma hodně staré comicsy). Tvůrce Jednotky příliš rychlého nasazení Edgar Wright teď spolu s Joem Cornishem piluje scénář a pokud všechno půjde podle plánu The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn by se mělo objevit v kinech někdy v roce 2011. A aby toho nebylo málo, rovnou ve 3-D. Takže to celé nakonec dopadlo docela dobře, ne?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace