Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom a Jerry jdou...


ikona
Mr. Hlad
seriál
 

Většina seriálů, které se dočkaly filmové předělávky, byla českým divákům utajena. Málokdy se filmaři rozhodnout natočit něco novějšího a zdá se, že neoficiálně platí pro remake seriálu hranice okolo třiceti let. Většina čtenářů MovieZone s tím má zásadní problém, protože v době, kdy televize okupovali Starsky & Hutch nebo původní banda z Mission: Impossible, buď nebyli na světě, nebo se museli spokojit s politicky uvědomělými srágorami, jako byl životopis Klementa Gottwalda nebo seriál o strastech a slastech pracujícího lidu z Okresu na severu. Teď už se ale pomalu začínají objevovat i zmínky o tom, že by se na plátna kin mohly podívat nové verze seriálů, které nám už úplně neznámé nejsou. O A-Teamu už se mluví nějakou dobu, ale pořád se nic významného neděje, to samé by se dalo říct i o kreslených Šmoulech.

Warner Bros ale nedávno potvrdili, že do kin by měla přijít opravdová seriálová legenda. Tom & Jerry jsou postavičky, jež zná snad každý a i člověk, který v životě nezapnul televizi, ví, co jsou zač. Jejich honičky mají i dnes grády a vysloužily si brutální poctu dokonce i v Simpsonových. Scénárista Eric Gravning teď tvrdí, že chystaný film by měl ukázat, jak se vlastně kocour Tom a myšák Jerry dali dohromady, proč je mezi nimi ono až hmatatelné napětí a jak to dopadne, když musí spojit síly, aby přežili ztraceni v Chicagu. Nejspíš nás nic originálního nečeká, ale na druhou stranu devadesát minut honiček a destrukce také není málo. Hlavně musíme doufat, že se v Čechách někdo nerozhodně opět oslovit Hanu Zagorovou s tím, aby nazpívala titulní píseň.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace