Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipochvala tříkolkám


ikona
imf
 

Největší událostí dneška je a) report Tipovačky, b) oscarové nominace (již odpoledne), c) trailer na celovečerní Hannah Montanu. Cé je správně, ale my se teď budeme věnovat třetímu kolu třetí sezóny naší Tipovačky, protože čtvrté je na dohled a NIKDO by ho neměl vynechat. Tedy ani já. Nebudu si sypat popel na hlavu, nebudu ani nějak výrazně kárat mistry taktiky, kteří šli místo střílení čísel od boku do kina, případně věnovali svůj drahocenný čas likvidaci přeživších vánočních ozdob. Každému co jeho jest, já bych chtěl jenom pochválit ty, kdož absolvovali všechna tři kola a stále se drží v první dvacítce. Po slabším druhém víkendu a ošemetném třetím (kdy se tipovaly hned čtyři dny), je to výkon hodný obdivu. Ale teď už ke konkrétním výsledkům.

Čtyři novinky v první pětce zamotaly hlavu i ostříleným hráčům. Pouze třináct lidí mělo kompletní soupisku, přičemž v nekompromisní úspěch poldy z obchoďáku, Paula Blarta, věřil málokdo. Necelých 79% nakonec (hlavně díky Hotelu pro psy) vyždímal z prodlouženého víkendu Davosh. S přehledem nejlepší výsledek za celou dobu hraní (v první i druhé sezóně byl celkově 43.). Gratulujeme.

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY

Již zmíněnému Paulu Blartovi věřil nejvíc Mart_Ass (71,4), Eastwoodově nesestřelitelné formě věřil wrestling (99,6), sázka na hornický horor se vyplatila cabalovi (99,6) a nováček/novicka Shisho může radostí rapovat. Notorious byl doslova trefou do černého (82,1). Hotel pro psy pravděpodobně provozuje jhershaw, takže ví, že to dobře vynáší (99,6). Haf!

Celkové pořadí je notně deformované absencemi. kyller i -dRaGoN- vystoupali na první příčky díky vynikajícím výsledkům z prvního kola (oba mají přes devadesát), stejně jako sohaj. Civalovi k odpíchnutí z desáté na čtvrtou pozici stačilo vynechat aktuální kolo, ale už nemá nijak značný náskok na Luca44, Georgee nebo killerzelí, Rage, Rastra, wrestlinga a nově i Davoshe. Většina z nich skákala mohutně kupředu (někteří až o 15 pozic), s výjimkou wrestlinga, který si o dvě místa pohoršil. Až s nimi srovnají krok tři výtečníci na čele pelotonu, bude to zase souboj o nárazníky, takže se nemusíme bát nedostatku napětí. Joker nebo uderenec se kola nelekli, výsledkově zavrávorali a letěli jak po namydlené podlaze. Z prvního na dvanácté, resp. z třetího na osmnácté. 

Chtělo by se říct, že si užívají vlastní medicínky, ale za pár kol se to zase všechno srovná. I proto by bylo hloupé teď nějak hodnotit šance a možnosti... pokud chcete žebříček, který o něčem vypovídá, klikněte si na aktuální formu. Díky bodovému systému v něm totiž vidíte na prvních místech poctivce, kteří dodají výsledky za všech okolností. A mají pořádně nabité kalkulačky. Seberte odvahu a postavte se jim do cesty. Půlnoc je ještě daleko...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace