Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

John Lennon míří do kin


ikona
Mr. Hlad
životopis
 

John Lennon je bezpochyby jednou z nejvýznamnějších hudebních osobností dvacátého století. Beatles znamenali revoluci, jejich hudba prakticky nezestárla, v rádiích se hraje dodnes a v každém obchodě s muzikou najdete vždycky pár CD od téhle skupiny. Ačkoliv o Lennonovi a Beatles už pár filmů natočeno bylo, je to natolik zajímavá osobnost, že je téměř jisté, že se v budoucnu dalších broučích projektů stoprocentně dočkáme. Naposledy jsme mohli v půjčovnách narazit na průměrné Zavraždění Johna Lennona, které však vyprávělo spíše o jeho vrahovi Marku Davidu Chapmanovi a především za moc nestálo. Lindsay Lohan se tu sice pokoušela přesvědčit svět o tom, že umí hrát i vážné role, ale moc dobře to nedopadlo.

Zatím neznámý režisér Sam Taylor-Wood se také rozhodl podívat se Lennonovi na zoubek a natáčí film s názvem Nowhere Boy. A zajímavý bude především tím, že v něm podle všeho prakticky vůbec nebudou Beatles. Taylor-Wood se totiž hodlá zaměřit na Lennonovo dětství, které nebylo z nejšťastnějších a vztah s matkou a tetou, s nimiž vyrůstal, měl své mouchy. Nowhere Boy však bude nejspíš jen malý film, čemuž by odpovídalo i obsazení. Kristin Scott Thomas má nejlepší dny své kariéry už dávno za sebou a Anne-Marie Duff nejspíš doufá, že je má teprve před sebou. Mladého Lennona si zahraje osmnáctiletý Aaron Johnson. Ten sice ve svém portfoliu zatím nic velevýznamného nemá, ale letos do kin dorazí osobitá a velmi drsná comicsovka od tvůrce Wanted Kick-Ass, kde si zahraje hlavní roli. Uvidíme, jestli má i na Lennona.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace