Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo půjde po krku Iron Manovi?


ikona
Mr. Hlad
iron manmicey rourkerobert downey jr.
 

I když comicsovým hitem číslo jedna byl minulý rok Temný rytíř, Iron Man se také neztratil. Jon Favreau dokázal, že nejspíš zvládne natočit jakýkoliv žánr a Robert Downey Jr. předvedl ukázkový comeback. Premiéra druhého dílu je připravována na květen příštího roku a už se okolo ní stačilo objevit pár parádních drbů. John Cho si nakonec záporáka Manadrina nezahraje a režisér potvrdil, že tohohle padoucha nemáme čekat dříve než ve třetím filmu. Teď to ale vypadá, že Tonymu Starkovi půjdou po krku rovnou dva zloduši. Tím prvním by měl být konkurenční miliardář Justin Hammer, jehož by si měl zahrát Sam Rockwell. S ním však hlavní hrdina bude nejspíš bojovat především na večírcích a na burze, protože zatopit by mu měl především Mickey Rourke.

Ten si zahraje potetovaného a hodně naštvaného Rusa jménem Ivan, jenž si také říká Crimson Dynamo. Stejně jako Stark vlastní technikou nabušený oblek plný elektroniky a umí ze svých kovových pěstí střílet elektrický proud a sem tam celou tu legraci oživí i nějakou tou raketou. Krom toho je velkým kamarádem atomové energie, takže by s ním mohla být poměrně legrace. Po The Wrestler je Rourke zase trošku v kurzu a díky druhému Iron Manovi by mohl ukázat, že jeho komerční potenciál také ještě není mrtvý. Krom toho by se měl objevit i v allstar teamu The Expendables pod režií Sylvestera Stallona. V Iron Man 2 se pochopitelně vrátí Robert Downey Jr. a Gwyneth Paltrow, ale Terrence Howarda nahradí Don Cheadle. Každopádně obsazení vypadá čím dál tím lépe.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace