Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipo-haf, haf!


ikona
imf
 

Někde na dvorku štěká nejslavnější současné psisko z Marley a já, v kůlně mihhi znovu a znovu vylepšuje Tipovačku, a nám už pomalu vytrávily vánoční dobroty. Dárky tentokrát přišly o pár dní později a stylově otevřely už třetí kolo naší oblíbené soutěže. Účast byla sice slabší než kdy dřív, ale záplava devadesátek (prvních 20 míst!) dávala tušit, že opravdu nebylo důležité vyhrát, ale zúčastnit se.

Olympijská hesla přirozeně mohla být ukradená Jokerovi. Velmi těsně prohrál druhé kolo Tipovačky, ale do třetího nakročil rekordním otvírákem 97,8%. Z takových cifer padají čelisti. Nutno dodat, že Joker byl jediným z výherní desítky minulého kola, který se dostal do desítky aktuálního víkendu. Tam se totiž objevily úplně jiné persóny. Ano, musím přiznat, že mě páté místo docela zaskočilo. Příjemně. Teď ještě udržet karty v ruce. Podobné štěstí přeji i kyllerovi, Azirafalovi nebo Georgeemu, kteří mě stihli přeskočit (94 a více procent) a dadzovi, uderencovi, liukovi, Charlotte a cabalovi. Známé tváře, kterým Top Ten není cizí. Že by to tentokrát zase bylo dobrodružné? To se můžete vsadit. Postará se o to jistě i ta druhá desítka, která s minimálním odstupem číhá na další kolo. A vězte, že ní v jsou zatraceně úspěšné kalibry.

 


Komu patří vavříny za jednotlivé úlovky. Roztomilé štěně stovkovým pohlazením získává The Joker, do Sandlera se jen o něco nepřesněji (99,5) trefili Mariano a dadza, přičemž staromladého Brada Pitta nejlépe ocenil Georgee. Cruiseova Valkýra udělala radost -Dragonovi- a... tadadadá... Ravenhornovi. Vidíš, Draku... nejsi vždycky první odzadu. 99,3% ti může závidět i Joker. Stejným číslem se ovšem právě on dělí o nejlepší odhad se Psemou a Davoshem. Yes, Man... tentokrát jsou to opravdu moc pěkná čísla.

Po prvním kole, nadopovaném ještě k tomu absencí premiér, se samozřejmě nevyplatí rozhazovat moudra. Takže snad jen pořekadla: První vyhrání z kapsy vyhání a smůla se lepí na paty. Ani jedno z nich naštěstí není empiricky ověřené, což znamená, že byste se místo truchlení a oslav měli soustředit na další tipy.

Poněkud (tj. značně) nižší hodnoty nabídla měsíční tipovačka. Prosincem hodně zamával propadnuvší Punisher. Kdo mu nevěřil, jednoznačně vydělal a do téhle kategorie patří např. zlatá Charlotte nebo... no jsem to zase já. Není v tom kondiční trenér, ani kalkulačka, tentokrát půjde asi o to cukroví. Vysoké kalorie = vysoká čísla. Zatímco ostatní měli u Punishera kulaťoučké nuly, těch 77 procent Charlotte s přehledem katapultovalo na první pozici, bez ohledu na slabší čísla u ostatních filmů. Opět favorizovaný The Joker (v průběžném hodnocení po třech kolech stále na prvním místě) skončil až devátý, stříbrný Mariano tentokrát dokonce až na hraně třetí desítky. Věru nevyzpytatelné kolo. Keanu "mimozemšťana" Reevese nejlépe vyúčtoval rcorp (99), Buttonovi prorokoval slušný úspěch The Joker (99,1), Smithe zdatně povzbuzoval Barbosa (99,6) a Cruiseovi nejvíc věřil Bo X Be (99,5). Samé devětadevadesátky a přesto má nejlepší hráč kola 70,45%. Punisher opravdu nadělal paseku. Bez nuly skončili pouze tři hráči - Charlotte (77,8), imf (54,3) a liuk (24,7). Ouch.

Jak tahle blamáž zatočila s výsledky dlouhodobými ještě nevím, protože mihhi se zatím nevrátil z kůlny, ale hned jak budeme vědět víc, tak vám o všem poreferujeme. Na závěr je třeba skončit optimisticky. Všichni máme skvělou formu a vzhledem k mrazům za okny budeme doma trávit víc času, čímž zbude víc času na bloumání nad tipy. Méně než sto procent je nepřípůstných, kolegové. Tak hurá na to, abychom splnili plán na další velkolepou sezónu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace