Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zabiják obrů D. J. Caruso


ikona
Mr. Hlad
d. j. caruso
 

D. J. Caruso byl ještě nedávno režisérem, který sice vždycky odvedl velmi slušnou práci, avšak diváci si cestu k jeho filmům většinou najít nedokázali. Ze Salton Sea se sice stal malý kult, ale Zloděj životů nebo Maximální limit byly víceméně propadáky. Pak se Caruso skamarádil se Shiou LaBeoufem a byla z toho úspěšná Distubia a akční lobotomie Oko dravce. Z Carusa se zkrátka stal poměrně velký hráč, jenž si může v Hollywoodu vybírat docela drahé a zajímavé projekty. Už nějakou dobu chystá adaptaci comicsové série Y: The Last Man (první díl nedávno vyšel i česky) o tom, jak to dopadne, když vymře celá mužská populace až na jednoho flákače, jenž musí v postapokalyptickém světě plném naštvaných ženských zůstat živý a zajistit přežití lidské rasy. Sám režisér ale přiznal, že plánovaná filmová trilogie je běh na dlouhou trať, a tak se začal poohlížet po jiné látce.

A našel ji. Carusovým dalším projektem by měla být pohádka s názvem Jack the Giant Killer. Už podle názvu je ale patrné, že o úplně obyčejnou pohádku nepůjde. Film by měl být dospěláckou verzí klasického příběhu o Jankovi a kouzelné fazoli. A bude okolo toho pár mrtvých. V kouzelném království se totiž ztratila princezna a zdá se, že jsou za to zodpovědní obři. Mír mezi lidmi a jejich gigantickými sousedy tedy nejspíš brzy skončí, avšak mladý farmář jménem Jack dostane za úkol vyrazit s partou hrdinů hluboko do nepřátelského území, kde by měl princeznu najít a osvobodit. A taky zlikvidovat toho, kdo je za celou pohádkovou lapálii zodpovědný. Asi by nebylo příliš překvapivé, kdyby se během několika příštích týdnů objevily zvěsti o tom, že zabijáka obrů si zahraje právě Shia LaBeouf. Každopádně i bez něj by Jack the Giant Killer mohl být velmi příjemnou záležitostí. Caruso to s kamerou umí a se slušným rozpočtem by mohl natočit hodně nepohádkovou podívanou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace