Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pes vede, Sandler a Pitt se drží


ikona
Cival
tržby
 

Bez velkých novinek, tak pokračoval velký vánoční sběr dolarů. První se po celé svátky udržela psí veselice Marley a já. O uplynulém víkendu propadla jen o 34% a díky dalším 24 milionům překonala po deseti dnech stovku. Průběžně má 106 mega a minimálně dalších šedesát ještě přidá.

Výborně si vedou i Pohádky na dobrou noc s Adamem Sandlerem. Ztratily jen pětinu svých diváků, připsaly si další dvacku a tržbami už dorovnaly osmdesátimilionový rozpočet. I Sandler si dá stovku, při malých propadech by mohl i sto padesát milionů.

Defilé hitů tím rozhodně nekončí. Superdrahý Benjamin Button sice zůstal třetí a průběžně přepočítává „jen“ 79 milionů, i tak je to pro Fincherův film skvělý start. Buttona totiž bude dopovat oscarová šeptanda, takže i tady reálně hrozí přeskok přes hranici 150 milionů a atak dvoustovky. Záleží na Glóbech i na Oscarech...

Čtvrtá Valkýra nejsilnější trojku nestíhá. Za víkend si připsala 14 milionů, čímž zaokrouhlila výnosy na šedesátku. Drama o zabití Hitlera ale nevypadá na velkou trvalku a tedy ani na stomilionový hit. Přesto nemůže být producent a hlavní hvězda Tom Cruise rozčarován – Valkýra si vede výrazně líp, než se předvídalo před Vánoci.

Páté místo: Yes Man. Miniaturní propad o 17%, dalších 13 milionů a 79 celkově. I Jim Carrey si přes vlažný start nakonec opravdu připíše stovkový hit. Gratulace!

Šestý Will Smith ze Sedmi životů to ovšem nedokáže (průběžně šedesát a rychlejší pád)  Sedmý Příběh o Zoufálkovi přiznal, že stál šedesát milionů, z čehož při utržených 45 mega jasně vyplývá, že se v amerických kinech nezaplatí.

Naopak bez problémů se zaplatí herecký koncert s názvem Pochyby, který stál dvacet milionů a na kontě má zatím osmnáct. Přitom dál sbírá nominace i ceny.

Desítku uzavírá Den, kdy se zastavila země a znovu o fous úspěšnější Milionář z chatrče. Ja vysoko Boyleův hit asi vyšplhá?

Za týden se uvede romantický trumf Válka nevěst, chválený Eastwood Gran Torino, horor Nenarození a černošská podivnost Not Easily Broken.

Kompletní výsledky tady.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace