Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pekelně těžká záchranná mise


ikona
Mr. Hlad
thomas jane
 

Thomas Jane chce být akční hvězda. Avšak dnes, kdy o tenhle žánr není v kinech zrovna velký zájem, jeho pokusy většinou nevyjdou. Punisher byla ukecaná nuda, kde se vlastně nic nedělo, ve volném pokračování pro Janea už nebylo místo a chystaný thriller The Dark Country si pro jistotu musí i sám odrežírovat. Ve výrobě má sice ještě retro akci Give`em Hell, Malone, ale na žádný velký průlom to pořád zatím nevypadá. I tak se však Thomas Jane zkusí svézt na vlně akčních týmovek, které hodlají v nejbližší době do světa pustit jeho slavnější kolegové. Quentin Tarantino asi tajně doufá, že jeho Inglourious Basterds něco vydělají a on zase díky tomu bude moci skládat pocty třicet let starým filmům, jež nikdo nezná a Sylvester Stallone momentálně pracuje na The Expendables, což by s trochou štěstí mohl být nejlepší akční film všech dob.

Thomas Jane se také s partou vojáků vydá do boje. Ve filmu Devil`s Commando si zahraje vůdce jednotky amerických vojáků, jež jsou během druhé světové války posláni na nebezpečnou záchranou misi. Armáda nácků bude ale tím nejmenším problémem v okamžiku, kdy se otevře brána do pekel a Satanovy legie se vydají dokončit to, co Adolf Hitler začal. Zní to nádherně béčkově, co? Thomas Jane tu navíc nebude jen střílet démony, ale celé Devil`s Commando si i sám odrežíruje. Na scénáři momentálně pracuje Todd Farmer, jenž je zodpovědný za desátý díl Pátku třináctého Jason X a brzy se v kinech objeví jeho My Bloody Valentine 3-D. Snad to všechno vyjde ke spokojenosti fanoušků i tvůrců a Jane nebude mít smůlu jako v případě akční scifi The Mutant Chronicles. Ta se totiž nakonec v USA nejspíš vyhne o půjčovnám a prodejnám DVD a zamíří rovnou na scifi channel vedle Dětí anakondy a Davida Hasselhoffa. Velmi smutné.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace