Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Parádní rok 2009 přeje MZ


ikona
Cival
moviezoneredakce
 

Připijme na devítku! Osmičku jsme zdárně přežili. Byl to rok velkých filmových návratů, bohužel ne nějak zázračně povedených. Devítka bude v tomhle směru pestřejší, protože nabídne zejména věci nové a nečekané. I staří známí pardálové se budou vracet v neokoukaném hávu, ať už tím máme na mysli třeba Jamese Camerona, terminátorskou ságu, Stephena Sommerse, Star Trek nebo Michaela Manna. Předvídá se mnohem hůře, o to víc nás můžou výsledky potěšit. Každopádně, i kdyby se povedlo jen těch dvacet namátkou vybraných filmů na fotkách, rok 2009 by stál za to. Užijte si ho hlavně ve zdraví, když k tomu přidáte i pohodu v osobním životě a úspěšnou snahu v životě pracovním, tím líp pro vás.

MZ k vám bude dál házet metráky čerstvých informací, tak aby vás svět filmu dál inspiroval a bavil. Žágné razantní změny nečekejte. Možná nám to tu bude občas trochu blikat, možná k Testům přibude semo tamo nějaká ta soutěž, ale i v době, kdy Cinemu vedou redaktoři pornočasopisů, bychom si měli zvládnout udržet tu samou úroveň. I sebemenší změna by měla vést k tomu, aby vás na MZ pořád bavilo chodit a aby pro vás byla zároveň atraktivní i obohacující, ať už v jakémkoliv slova smyslu. Držte nám palce a užijte si rok 2009.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace