Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chcete přežít invazi?


ikona
Mr. Hlad
barry sonnenfeld
 

Barry Sonnenfeld se v posledních letech trošku vytratil, ale před pár lety byl ve svém oboru špičkou. Ne že by byl tak dobrý režisérem, ale dokázal v pravý moment natočit přesně to, co diváci chtěli vidět. Muži v černém vydělali jen v Americe čtvrt miliardy dolarů a dvojka, i když už se jí tak nedařilo, si také špatně nevedla. Bohužel mimo tyto filmy se Sonnenfeld podepsal i pod jeden z nejdivnějších blockbusterů devadesátých let Wild Wild West a jeho posledním filmem je totálně unylá komedie Rodinná dovolená a jiná neštěstí, v níž Robin Williams řídí hodinu a půl karavan a je to nuda. Sonnenfeldovi je nejspíš jasné, že podobné filmy ho zpátky do první ligy nevrátí a rozhodl se vrátit se k tomu, co mu v minulosti šlo nejlépe.

Scifi komedie s poměrně dlouhým názvem The How-To Guide For Saving the World bude vyprávět o životním ztroskotanci, který bude muset zachránit Zemi před invazí z vesmíru. Vlastní totiž knížku, kde je bod po bodu popsané, co by měl člověk dělat, aby neskončil někde u Pluta, kde by zelení mužíčci zkoušeli, co se stane, když se pokusí zkřížit DNA člověka a nosorožce. Když se to vezme za dobrý konec, mohlo by to být poměrně fajn, ale nemůžu si pomoci a malinko mi to připomíná Soumrak mrtvých Edgara Wrighta, v němž se Simon Pegg a Nick Frost museli vyrovnat s invazí nemrtvých. A to už je zatraceně silná konkurence. Snad se tedy Sonnenfeld rozpomene na starší časy a tahle invaze bude stát za to.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace