Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Největší výzva pro Sindibáda


ikona
Mr. Hlad
sindibád
 

Když před pár lety natočil Rob Cohen první část Rychle a zběsile a hned potom poměrně úspěšný akčňák xXx, začal všude do světa vytrubovat, že by si rád natočil novou verzi Sindibáda. Do hlavní role se počítalo s Keanu Reevesem a vedle něho se měl objevit i Jet Li. Rob Cohen šel tak daleko, že se mu podařilo ukecat i legendárního trikaře zodpovědného za staré Sindibády Raye Harryhausena, jenž měl na film dohlížet z pozice konzultanta. Po propadáku Stealth: Přísně tajná mise však nikdo v Hollywoodu nechtěl dát Cohenovi desítky milionů dolarů na film, který by tak jako tak nejspíš zůstal ve stínu Pirátů z Karibiku. Po třetí Mumii má Cohen navíc definitivně utrum a Sindibád ho měl donedávna také.

Ačkoliv Rob Cohen ve třetí Mumii ukázal, že už nedokáže natočit přehlednou akční scénu nebo budovat napětí, pořád by bylo lepší, kdyby slavného námořníka režíroval on. Bohužel ale dostaneme Adama Shankmana, režiséra, jenž nedokáže natočit dobrý film, pakliže se v něm netančí a nezpívá. Tenhle bývalý taneční choreograf je zodpovědný za Dieselova Ochránce a veselé taškařice Dům naruby, Dvanáct do tuctu 2 a pár dalších filmů, díky nimž se člověk dostane velmi rychle do deprese. Hairspray se mu sice povedl, ale pořád by bylo asi lepší, kdyby příběh námořníka, jenž musí v osmém století cestovat kamsi do Číny a najít Aladdinovu lampu, točil někdo jiný. Prakticky kdokoliv. I když uvidíme, jak budou vypadat Pohádky na dobrou noc s Adamem Sandlerem. Třeba nakonec nebude tak zle.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace